rs RS | gb GB | DE | RU | BG|
CZ | FR | rs GR | de HU | IT |
PL | RO | UA|
  Kontaktoni shitjen: 381.37.806.144 
Kontakti

ANTIĆ KOSTA

Ndërmarrja për prodhimtari, shërbim dhe shitje
Export – Import

37212 STALAĆ, rruga (ulica) dr Ilija Nagulic 66, Serbia

Tel: +381 (37) 806 144
Tel: +381 (37) 806 488
Tel: +381 (37) 806 489
Fax: +381 (37) 806 699
Mob: +381 (63) 629 238

E-mail: komercijala@antic-kosta.com

GPS: S 43.67612° I 21.41242°

TVSH: 102137057
Numri regjistrues: 7373686
Llogaria: 160-7665-70
Mapa Na dërgoni e-mail në ankostalac@ptt.rs, antickosta@mts.rs. Përndryshe,mund të plotësoni formën e mëposhtëme. Patjetër shkruani adresën e e-mail-it të saktë.


Emri:
E-mail:
Titulli:
Mesazhi:

Harta e shpërndarjes
Mapa distribucije