logo Nasi sertifikati kvaliteta
rs RS | gb GB | de DE | RU | BG|
CZ | FR | rs GR | de HU | IT |
PL | RO | UA|
Kontaktoni shitjen: +381.37.806.144
 

Mirësevini

Ndërmarrja “Antic Kosta” u themelua ne vitin 1959, në Stalaq. Sot si ndërmarrje private ka 12000 m2 hapsirë prodhuese, që shërben për prodhimin e produkteve të metalit. Përvoja e gjatë disa vjeçare dhe specializimi në këtë fushë, i mundësojnë kësaj firme prodhimin me kvalitetin më të lartë, me koston më të ulët të mundshme si dhe transportimin e mallit në afatet më të shkurta kohore si në Serbi ashtu edhe në vendet e tjera të Ballkanit. Kjo ndërmarrje posedon komplet paisjet për prodhimin

 

dhe mbrojtjen e produkteve metalike; gjithashtu posedon punëtorinë moderne për prodhimin e veglave sipas nevojave të veçanta. Shpërndarja e produkteve dhe modernizimi i tyre është imperativ për 48 të punësuarit në këtë ndërmarrje. Stafi mirë i trajnuar paraqet potencijal të veçantë në këtë firmë. Nga përvoja jonë shumë vjeçare kanë dale një numër i madh i produkteve, por ne kemi kënaqësi që për nevojat e Juaja të krijojmë produkte të reja.

 
Antic Kosta, Stalac
Antic Kosta, Stalac

Lajm

Dear clients! It is our pleasure to invite you to visit our stand at the MosBuild 2013 exhibition...

We invite you to visit our exhibition stand at BUDMA 2013 International Construction Fair...

Company „Antic Kosta“ doo will participate at the International Construction Exhibition Show Mosbuild...

Na ndiqni:  
Antic Kosta, Ndërmarrja për prodhimtari,shërbim dhe shitje Export – Import , Stalac, Serbia ©2010 All Right Reserved