rs RS | gb GB | DE | RU | BG|
CZ | FR | rs GR | de HU | IT |
PL | RO | UA|
  Kontaktoni shitjen: 381.37.806.144 
IN.3.5 – Grillë ventiluese kënddrejtë 130X240Përdorimi:
Grilla ventiluese kënddrejtë përdoret kur është nevoja për qarkullim më të madh të ajrit.
Dallohet me me dimenzionet kompakte dhe dizajnin të unifikuar. Shërben për marrjen e ajrit të pastër dhe nxjerrjen e ajrit të ndotur. Veçori kryesore është mundësia e qarkullimit të ajrit përmes grillave që sillen.
Montohet në murin e jashtëm (fasadë) ose në murin e mbrendshëm në objekte banimi, tregtare apo objekte industriale.
Përbëhet nga korniza dhe grillat .

Prodhimi:
Grilla ventiluese kënddrejtë është e punuar nga llamarina rezistente ndaj ndryshkut,jo-magnetike, rezistente në acid, sipas standardit EN-X5CrNi18-10, AISI-304, GOST1050-07H18N10. Përdoret llamarina me trashësinë 0.5mm

Mbrojtja e sipërfaqes :
Ky lloj materiali nuk kërkon mbrojtje tjetër shtesë.

Metoda i instalimit:
Egzistojnë disa mundësi instalimi të kësaj grille:
1. Përmes ankerave nëpër vrimat në kornizën trupin e grillës
2. Montimi përmes lloçit të çimentos apo ndonjë mjeti tjetër lidhës

Shënim:
I tërë procesi i prodhimit është i mbuluar nga një certifikatë AT-06086 / 0