rs RS | gb GB | DE | RU | BG|
CZ | FR | rs GR | de HU | IT |
PL | RO | UA|
  Kontaktoni shitjen: 381.37.806.144 
IN.3.4 – Grillë ventiluese qarkore e dyfishtë 150X290Përdorimi:
Grilla ventiluese qarkore e dyfishtë përdoret kur është nevoja për qarkullim më të madh të ajrit. Dallohet me
Dallohet me me dimenzionet kompakte dhe dizajnin tërheqës. Shërben për marrjen e ajrit të pastër dhe nxjerrjen e ajrit të ndotur. Veçori kryesore është mundësia e qarkullimit të ajrit përmes grillave që sillen.
Montohet në murin e jashtëm (fasadë) ose në murin e mbrendshëm në objekte banimi, tregtare apo objekte industriale.
Përbëhet nga korniza dhe grillat .

Prodhimi:
Grilla ventiluese qarkore e dyfishtë është e punuar nga llamarina rezistente ndaj ndryshkut,jo-magnetike, rezistente në acid, sipas standardit EN-X5CrNi18-10, AISI-304, GOST1050-07H18N10. Përdoret llamarina me trashësinë 0.5mm
Egziston edhe varianta e punuar nga llamarina e ndrydhur me shtypje të ftoftë në standardin EN-DC 04, AISI-G1008,GOST1050-08Y me trashësi 0.5 mm

Mbrojtja e sipërfaqes :
Vetëm për variantën e llamarinës së ndrydhur të ftofte zbatohet:
- plastifikimi gjatë veshjes me ngjyrë arrihet një mbrojtje e kvalitetshme e pjesëve metalike nga korrozioni. Produkti fiton një sipërfaqe të lëmuar dhe të shëndritshme (>80%). Me plastifikim fitohet trashësi mbrojtëse 60 - 80 μm, e qëndrueshme në temperaturë prej -40ºC deri +200ºC.
Produktet standarde bëhen në ngjyrë të bardhë dhe kafe (sipas kërkesës mund të bëhet edhe në ngjyra tjera)

Metoda i instalimit:
Egzistojnë disa mundësi instalimi të kësaj grille:
1. Përmes ankerave nëpër vrimat në kornizën trupin e grillës
2. Montimi përmes lloçit të çimentos apo ndonjë mjeti tjetër lidhës

Shënim:
I tërë procesi i prodhimit është i mbuluar nga një certifikatë AT-06086 / 0