rs RS | gb GB | DE | RU | BG|
CZ | FR | rs GR | de HU | IT |
PL | RO | UA|
  Kontaktoni shitjen: 381.37.806.144 
IN.2.6 - Derëz për vaskë 250 x 250Përdorimi:
Derëza për vaskë paraqet një pjesë të pashmangshme të seciles banjo. Përmes derëzës për vaskë mundemi lehtë ti qasemi kulluesit të ujit apo kanalit të kullimit të ujit të ndotur.
Me zgjidhje konstruktive është mundësuar lehtësimi i çeljes dhe rregullimit të kapakut, ndërsa me mbylljen e mirë ndalohet kalimi i aromave të pakëndshme në hapësirë.
Në këtë program ndodhen një sërë lloje derëzash për vaskë, me masa të ndryshme montimi, të cilat janë përshtatur kërkesave më të mëdha të tregut.

Prodhimi:
Derëzat e vaskës janë të punuara nga llamarina rezistente ndaj ndryshkut,jo-magnetike, rezistente në acid, sipas standardit EN-X5CrNi18-10, AISI-304, GOST1050-07H18N10.
Përdoret llamarina me trashësi 0.5mm për kornizën dhe llamarina 0.5mm për kapakun.

Mbrojtja e sipërfaqes :
Ky lloj materiali nuk kërkon mbrojtje tjetër shtesë.

Metoda i instalimit:
Mënyra e rekomanduar e montimit të grillës së dyshemesë është përmes lloçit të çimentos, ngjitësit për pllaka apo ndonjë lloj tjetër mjeti lidhëz.
Këto modele mund të montohen edhe në mbledhësin e ujit egzistues në dysheme.

Shënim:
I tërë procesi i prodhimit është i mbuluar nga një certifikatë AT-06086 / 0