rs RS | gb GB | DE | RU | BG|
CZ | FR | rs GR | de HU | IT |
PL | RO | UA|
  Kontaktoni shitjen: 381.37.806.144 
IN.1.7 - Grilla e dyshemesë 200X200/Ø95Përdorimi:
Grilla e dyshemesë (kulluesi i ujit) i dedikohet instalimit në banjo apo hapsira sanitare, në objekte banimi, objekte tregtare dhe industriale. Karakterizohen me dimenzione kompakte dhe dizajn tërheqës, si dhe me mundësinë që nëpër to të kalojë vëllim i madh uji i ndotur. Përbëhet nga korniza dhe grillat, dhe kanë mundësinë e çmontimit  dhe pastrimit të lehtë.
Kvaliteti i llamarinës nga e cila prodhohet grilla, garanton qëndrueshmëri në acide dhe deterxhentët e tjerë që përdoren në pastrimin e banjove.

Prodhimi:
Grillat e dyshemesë janë të punuara nga llamarina rezistente ndaj ndryshkut,jo-magnetike, rezistente në acid, sipas standardit EN-X5CrNi18-10, AISI-304, GOST1050-07H18N10.
Përdoret llamarina me trashësi 0.6mm për kornizën dhe llamarina 0.8mm për grillën.

Mbrojtja e sipërfaqes :
Ky lloj materiali nuk kërkon mbrojtje tjetër shtesë.

Metoda i instalimit:
Mënyra e rekomanduar e montimit të grillës së dyshemesë është përmes lloçit të çimentos, ngjitësit për pllaka apo ndonjë lloj tjetër mjeti lidhëz.
Këto modele mund të montohen edhe në mbledhësin e ujit egzistues në dysheme.

Shënim:
I tërë procesi i prodhimit është i mbuluar nga një certifikatë AT-06086 / 0